Priser og services

UA-113241918-1

 

Vi udfører PDR/SMART REPAIR bulereparation/polering/bilpleje m.v. på eget værksted i Aabybro samt bulereparation mobilt i hele Nordjylland/Vendsyssel. Fokus ligger på kvalitet og konkurrencedygtige løsninger til mindst mulig ulejlighed for kunden. Vi kommer gerne på en angiven adresse og arbejder mobilt (220 V eltilslutning er nødvendigt og evt. indendørs, afhængigt af vejr), alternativt henter og bringer vi gerne din bil, såfremt reparationen bedst udføres på værkstedet.

 

Prisliste:

 

* Simple buler (små, bløde

   buler uden kant) 1. time incl.                    

   kr. 500,-

* Timepris buleopretning og

   reparationer

   kr.  375,-

* Stenslag frontrude

   kr. 375,-

* Kørsel mobil reparation

   kr. 300,-

Polering fra kr. 1.500,-

   (afhængig af bilstørrelse)

* Priser dækservice og

   opbevaring- SPØRG!

 

 

Timepris på kr. 375,- for alle andre ydelser (reparationer, bilpleje m.v.), med mindre andet aftales. Alle priser er excl. moms. 

 

Vi kører mobilt i Aalborg/Nørresundby, Dronninglund, Sæby, Frederikshavn, Skagen, Hjørring, Brønderslev, Hirtshals, Løkken/Blokhus, Pandrup, Brovst, Aabybro samt i hele Vendsyssel og Nordjylland. Der er ved buleopretning og polering brug for 220V eltilslutning og der kan, afhængigt af vejr, være brug for tag eller indendørs plads.

 

Vi servicerer både private og erhverv (autoforhandlere, flådeejere, firmabiler m.v.).

 

Kontakt os på telefon eller e-mail, såfremt du har spørgsmål, kommentarer eller bestillinger, eller send et par tydeligte billeder af skaden på din bil, evt. fra forskellige vinkler, og lad os give dig et reparationstilbud!

  

Med venlig hilsen

 

AUTO-MATE PDR-TEAM

Thomas Rewes / Leif Gam-Jensen