Hvordan repareres bulen?

UA-113241918-1

Miljøvenlig opretning af buler

 

Buler i bilen behøver ikke at være dyre at reparere med nedslibning, spartling, lakering og dagevis uden bil. AUTO-MATE klarer reparationerne mobilt på din adresse eller fra dag til dag på værkstedet til en pris, som typisk ligger 50-80% under den, du må betale for en traditionel bule reparation. Reparationsteknikken hedder PDR (Paintless Dent Removal) og udføres med specialværktøjer og teknikker, hvor kun det beskadigede område repareres, til gavn for tid, økonomi og miljø. Intet giftigt materialeudslip!

 

Auto-mate er specialiseret i at reparere buler med SMART-REPAIR (kun reparation af det skadede område). Så har du fået en bule på bilen, som måske er en leaingbil, der skal returneres og er på udkig efter nogen, der kan hjælpe dig med opretning af buler på bilen til en god pris, så er du kommet til det rette sted.

 

De fleste buler kan laves tilfredsstillende med kun ubetydelig refleksforstyrrelse. Til gengæld er der ingen risiko for farveforskel som ved oplakering og prisen er kun en brøkdel. Forudsætningen for en god reparation er, at lakken ikke er væsentligt beskadiget, at bulen er blød samt at skadestedet ikke før har været repareret, spartlet og efterlakeret. 
 

Mail os nogle fotos af skaden på mail eller telefon og vi kvitterer med et pristilbud og et forslag til et reparationstidspunkt. Vi har mobil service (hvis du har plads og el-tilslutning), alternativt henter og bringer vi gerne din bil. Du kan også ringe for en gratis vurderingsaftale på vores værksted i Aabybro.